Col·legi Pineda L'Hospitalet de Llobregat Barcelona

Logo Pineda

Col·legi Pineda

c. dels Joncs, 1 08902 L'Hospitalet de Llobregat

Col·legi

Contact Data

 Name
Pineda

 Code
8018901

 Status
Centro Privado - Concertado

 Type
Col·legi

 Phone
93 263 79 90

 Fax
93 335 54 53

 Video

 Email
ampa@pineda.es
info@pineda.es

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Pineda

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
L'Hospitalet de Llobregat

Municipality
Hospitalet de Llobregat (L')

Address
c. dels Joncs, 1

Postal Code
08902

Teachings

 Education, courses, training Pineda

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Bachillerato de Ciencias y Tecnología Presencial No
Bachillerato de Humanidades y Ciencias Sociales Presencial No
Ciclos Formativos de Formación Profesional de Grado Medio (LOE) HOSTELERÍA Y TURISMO Cocina y Gastronomía Presencial
Ciclos Formativos de Formación Profesional de Grado Superior (LOGSE) SANIDAD Dietética Presencial
Ciclos Formativos de Formación Profesional de Grado Superior (LOE) HOSTELERÍA Y TURISMO Dirección de Cocina Presencial
Educación Primaria Presencial
Educación Secundaria Obligatoria Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Pineda

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Services

Extracurricular, before / after - school activities Pineda

Menjador

Pineda disposa de la cuina, les instal·lacions i l'equip de professionals adequats per oferir un servei de menjador de qualitat. El col·legi compta amb l'assessorament d'un grup d'especialistes (metges, professors, biòlegs i dietistes) que controlen l'alimentació i elaboren i supervisen els menús amb criteris nutricionals segons les necessitats i l'edat de les alumnes.
Departament de Psicopedagogia

Pineda disposa d'un Departament de Psicopedagogia, l'objectiu principal del qual és detectar, prevenir i avaluar les necessitats educatives de les alumnes que presenten dificultats especials en el procés d'aprenentatge.

El Departament, a més a més, orienta a pares i professores en aquest itinerari i treballa en el seguiment d'alguns casos juntament amb professionals externs d'organismes públics que intervenen a Pineda, com EAP, CREDA, CESMIJ o CDIAP.

També es realitzen tests col·lectius per conèixer i millorar el rendiment de les alumnes en diferents àrees.
Capellania

El col·legi ofereix un servei de Capellania, atés per sacerdots de la Prelatura de l'Opus Dei,  que està disponible per a tots els membres de Pineda que ho desitgin, independentment de les seves creences. A través d'un diàleg constant i obert amb els qui participen en les seves activitats, es duu a terme una tasca de formació i atenció espiritual. Els sacerdots atenen gustosament les consultes dels qui sol·liciten el seu consell i orientació per al desenvolupament de la seva vida personal, en els aspectes humans i espirituals.

Per facilitar la pràctica de sagraments com l'Eucaristia i la Penitència i la vida d'oració, Pineda disposa d'un oratori. Entre altres actes de culte, se celebra diàriament l'Eucaristia a les 8:15h i a les 13:05h. A més, els sacerdots estan disponibles per atendre confessions en tots els moments del dia.
Activitats Extraescolars

Pineda ofereix a les seves alumnes un ampli ventall d'activitats extraescolars, algunes de les quals tenen lloc a les instal·lacions del col·legi i unes altres a les seus dels clubs juvenils Rumbau i Torxa, associacions que col·laboren amb Pineda en la gestió del temps lliure. Estan situades a L’Hospitalet i Barcelona, respectivament.

A Pineda es duen a terme activitats esportives (equips federats de vòleibol i bàsquetbol) i culturals (programa Tardes d'excel·lència de Batxillerat). A més, les alumnes poden formar part de la Coral, que té més de 10 anys de tradició, i de l'Escola Solidària, que organitza activitats d'acció social amb malalts, ancians, discapacitats i famílies en exclusió social.

Els clubs juvenils ofereixen el Programa d'Estudi Intelligo i organitzen nombroses activitats com ara interpretació i ball, tallers, colònies d’estiu o participació en concursos. També promouen estades a Anglaterra i Irlanda per millorar el nivell d'anglès.
Transports

Pineda té contractat un servei de transport escolar que cobreix part de Barcelona, L’Hospitalet, Cornellà, El Prat, Viladecans, Sant Boi, Gavà i Castelldefels.

Cada autobús compta amb una persona responsable del bon funcionament d'aquesta ruta, que vetlla per la seguretat i el bon comportament de les alumnes durant el trajecte.

Els autobusos tenen la parada davant de Pineda, al costat de la vorera, de manera que es garanteix la seguretat de les alumnes a l’hora de pujar i baixar.

Les famílies que desitgin contractar aquest servei poden dirigir-se a la Secretaria del col·legi a través de l'adreça de correu electrònic secretaria2@pineda.es
Servei Mèdic

Assistència mèdica per accident escolar

Pineda té contractada una pòlissa que atén els accidents que es produeixen tant al col·legi com a les sortides culturals, excursions o convivències. Aquesta assegurança no cobreix les malalties comunes ni els accidents que siguin aliens a les activitats del centre.

Si l'accident té lloc durant el trajecte d'anada o de tornada, és la família qui ha d'anar directament al centre assistencial determinat per l'asseguradora i aquest sol·licitarà a Pineda les dades que siguin necessàries.

Revisió mèdica

D'acord amb el Programa de Salut Escolar, a tots els alumnes de 4 anys - o alumnes més grans que s'incorporin al col·legi per primera vegada - se'ls efectuarà un examen de salut sempre que no estiguin ja controlats en un centre d'atenció primària mitjançant el Programa de Seguiment del Nen Sa. Un cop el col·legi disposa dels resultats, s'informa oportunament a les famílies.

Additional Information

Timetable
L'horari d'atenció al públic és:
Dilluns, dimecres i divendres: des de les 8:45h fins a les 13:30h.
Dimarts i dijous: des de les 15h fins a les 18h.

Additional Info
Pineda és un centre docent concertat per la Generalitat de Catalunya que comprèn totes les etapes educatives, des d'Educació infantil fins a Batxillerat. Està situat a l'àrea metropolitana de Barcelona, en una zona geogràfica moderna i cosmopolita al costat de la nova Plaça Europa, a la Gran Via de L'Hospitalet de Llobregat.

La missió de Pineda és garantir l'autèntic desenvolupament integral de cada alumna en particular, a través d'un ensenyament de qualitat obert a tothom, compromès amb l'avantguarda pedagògica i les necessitats socials, i recolzat en el sentit cristià de la vida.

Les característiques de la nostra acció educativa estan vinculades a l'educació en valors, entre els quals destaquen la dignitat de la persona, la llibertat i responsabilitat personal, el pluralisme i la igualtat d'oportunitats, l'esforç, el valor de la raó, la ciència i la cerca de la veritat.

Aquests objectius es desenvolupen a través de l'atenció personalitzada. L'educació que oferim es centra en el tracte individual, que afavoreix l'optimització de les capacitats de cada alumna, de manera que s'aconsegueix un major i més complet desenvolupament personal. El col·legi duu a terme la seva missió comptant sempre amb el paper imprescindible dels pares, que són els principals educadors de les seves filles. Per això posa a disposició de les famílies els mitjans que proporciona l'Escola de Pares de Pineda.

El model educatiu que escull Pineda per dur a terme aquesta personalització és l'educació diferenciada, una opció que respon als diferents ritmes d'aprenentatge i maduració de nois i noies. Amb això es pretén aconseguir el màxim desenvolupament de les potencialitats de cadascun i la veritable igualtat d'oportunitats, així com la superació dels estereotips de gènere.

Pineda és obra corporativa de l'Opus Dei

Pineda és...

Qualitat
El nostre projecte docent és rigorós, innovador i personalitzat. Els nostres valors fan que la seva formació sigui integral.

Escola de pares
Sempre al servei de les famílies i de l'educació. Més que un col·legi. Una gran família.

Educació diferenciada
Un sistema lliure d'estereotips. Un mètode que fomenta la igualtat. El millor ambient acadèmic.

Atenció personalitzada
300 hores anuals de tutoria per a cada alumna i les seves famílies. Ens importes tu.

Valors
Serem lliures, íntegres, responsables i autèntiques. Serem dones amb valors.

Tradició
Portem més de 40 anys preparant el seu futur. Porten més de 40 anys contribuint activament a la societat.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

  1. Jornada de Portes Obertes
    01/01/2016
    Pineda obre sempre les seves portes a totes les famílies que estiguin interessades a conèixer de primera mà el col·legi, les seves instal·lacions i el projecte educatiu. Una ocasió especial per fer-ho és la Jornada de Portes Obertes, que té lloc al mes de gener, a la qual participen tant les alumnes, com les professores i el personal no docent. En aquest esdeveniment s'exposen i s'expliquen els treballs que han realitzat les alumnes durant el trimestre i, especialment, durant la Setmana Monogràfica.

    Els pares poden conèixer de prop el programa de treball que segueixen les seves filles, no només gràcies a les explicacions del professorat, sinó també mitjançant pràctiques in situ, presentacions, galeries fotogràfiques i demostracions al laboratori. A més a més, poden informar-se sobre les activitats extraescolars que ofereix el col·legi.

Share!

Users Opinions Pineda

17 Opinions.
 Facilities
 Staff
 Student Body
  1. 3 Disconforme con Comentario
    3 Conforme con Comentario
    Mercè
    Tue May 26 09:16:46 UTC 2020
    Antigua alumna.
    Entré en Pineda con cuatro años y me fuí a los dieciocho para ir a la universidad. Prácticamente me he criado y he crecido entre las paredes de Pineda, en las que siempre me he sentido arropada.
    Mi experiencia allí me ha enseñado cosas únicas, las cuales el tiempo me ha hecho apreciar su gran valor. Y por ello estoy muy agradecida del trabajo del profesorado, sobre todo de una parte en especial del departamento de bachillerato.
    Cierto es que en Pineda, como en todos sitios, hay algunas carencias, pero nada que haga sombra a su compromiso por la educación.
    Una y otra vez, ¡gracias por tanto!
  2. 9 Disconforme con Comentario
    10 Conforme con Comentario
    Ale
    Sun Jul 19 18:35:21 UTC 2020
    Me gustaría saber más información sobre este colegio precios mensualidad , extra escolares me podrían ayudar
  3. 4 Disconforme con Comentario
    4 Conforme con Comentario
    Mireia Nafría
    Mon May 18 15:15:32 UTC 2020
    Hola, estudio 2o de Bachillerato en Pineda. Ya se está acabando la etapa escolar... ¡¡y la verdad es que guardo muy buenos recuerdos de mi paso por el colegio!! ¡¡He aprendido mucho y he podido hacer muchas amigas!! Además, he podido contar cada año con una tutora que me ha escuchado y ayudado.
  4. 2 Disconforme con Comentario
    2 Conforme con Comentario
    IMV
    Thu May 14 18:00:32 UTC 2020
    Colegio de una gran calidad a nivel educativo. Gran profesionalidad del equipo docente. Excelentes instalaciones. Un centro en el que se potencia la educación basada en lo valores. Sin duda es un gran colegio. 100% recomendable. El trato personal con las profesoras es excelente, así como el acompañamiento y la ayuda en todo aquello que necesite. Un colegio en el que las niñas disfrutan y aprenden al mismo tiempo. Veo comentarios que, sin querer entrar en detalles, no se ajustan a la realidad. Al final hay una buena de forma de medir la calidad del colegio es que mis hijas van cada día contentísimas!!!!!!!!
  5. 3 Disconforme con Comentario
    3 Conforme con Comentario
    Inma
    Wed May 13 18:20:04 UTC 2020
    Es el colegio que Siempre habia querido para mis hijas desde que me quede embarazada.
    La educacion basada en valores cristianos es una magnífica filosofia de vida
    Lo recomiendo desde el punto de vista educacional y humano
    En resumen es Como una grsn fsmilia
  6. 2 Disconforme con Comentario
    2 Conforme con Comentario
    Fernando García-Faria Coll
    Sat May 09 14:20:12 UTC 2020
    ¡Muy buenas! Somos padres del Colegio Pineda desde hace 7 años. No conocíamos el colegio y no éramos de Hospitalet anteriormente. Antes de decidirnos a llevar a nuestra hija estuvimos visitando unos 6 colegios distintos de Barcelona y L'Hospitalet para conocer el proyecto educativo, hablar con el profesorado, ver las instalaciones, hablar con exalumnos...después de este recorrido interesante nos decidimos por Pineda.

    ¿Cuál es nuestra experiencia?: dedicación personal, cariño, excelencia y un proyecto sólido que viene de largo y se proyecta al futuro con ambición, exigencia y modernidad. ¿Y qué más? Notas de Selectividad altísimas y alto porcentaje de chicas en carreras técnicas además de en todas las humanidades.

    ¡Finalmente, y como prueba de stress diario...nuestra hija va feliz al colegio!
  7. 2 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Yo x ti = tu x mi
    Thu Feb 13 15:44:37 UTC 2020
    Lo mejor de lo mejor, òsties pilotes
  8. 14 Disconforme con Comentario
    17 Conforme con Comentario
    Ale
    Sun Aug 25 23:16:13 UTC 2019
    De cuanto es la mensualidad del pineda?
  9. 8 Disconforme con Comentario
    10 Conforme con Comentario
    ANTONIA
    Thu Apr 25 19:04:42 UTC 2019
    Bachillerato lo peor....asfisian a las alumnas para vender un 100% de aprobado y si no ....te lo aprueban con un 5 para que hagas grado superior eso si tienes que quedar de acuerdo a que si quieres selectividad te presentas tu en septiembre así el colegio solo presenta a las mejores y tiene repito un 100% de aprobado
  10. 4 Disconforme con Comentario
    7 Conforme con Comentario
    Antigua alumna
    Wed May 23 16:26:03 UTC 2018
    Yo, personalmente fui durante la primaria, la secundaria y el bachillerato. En la primaria te dan unas bases buenas, en la eso, las maestras te ayudan bastante en temas académicos y el bachillerato no se lo recominendo a nadie, me quería ir lo antes posible y no tengo un buen recuerdo de los ultimos años. Eso si, si no son religiosos, no vayan a este colegio, porque la religion es una asignatura importante aquí.
  11. 13 Disconforme con Comentario
    13 Conforme con Comentario
    padre
    Tue Sep 26 14:45:19 UTC 2017
    Lo peor que he hecho es meter a mis hijas, los valores son los que les interesan a ellos
  12. 13 Disconforme con Comentario
    17 Conforme con Comentario
    Antigua alumna
    Thu Jun 22 14:46:48 UTC 2017
    Jamás llevaré a mis hijas, el recuerdo de los ocho años que pasé en él es una auténtica pesadilla.
  13. 8 Disconforme con Comentario
    12 Conforme con Comentario
    madre
    Fri Feb 03 16:17:57 UTC 2017
    Excelente colegio, con valores y alto nivel educativo.
  14. 9 Disconforme con Comentario
    10 Conforme con Comentario
    Mama
    Thu Aug 21 14:49:51 UTC 2014
    Es un buen colegio, pero bastante estricto. Aplican disciplina desde muy pequeños y aportan valores que otros colegios no son capaces de enseñar.
  15. 8 Disconforme con Comentario
    12 Conforme con Comentario
    raul
    Tue Dec 10 20:55:57 UTC 2013
    no es necesario ser del opus para ir a este cole??' no es secta son valores cosa que ya se han perdido en estos tiempos, además la enseñanza de pineda esta muy pero muy por encima de la educación publica y también de privados.
  16. 18 Disconforme con Comentario
    16 Conforme con Comentario
    antigua alumna
    Mon Oct 01 15:45:04 UTC 2012
    si no eres del opus dei no vayas es completamente una secta
  17. 2 Disconforme con Comentario
    3 Conforme con Comentario
    Marisol Pérez
    Thu Oct 15 07:34:53 UTC 2020
    Yo llevó a mis hijas a Pineda , no soy católica practicante, y jamás he tenido ninguna presión por parte de nadie, es un colegio muy respetuoso con las ideas y formas de vida de las familias, lo q se trasmiten son valores cívicos y de convivencia q se han perdido en muchos otros lugares, y por supuesto q exigen la excelencia, el esfuerzo y la dedicación en los estudios, por eso muchos padres llevamos a nuestros hijos a ese colegio y hacemos un esfuerzo economico, y esperamos resultados óptimos, mis hijas desean ir al colegio, algo q otros niños han perdido esa motivación, yo cada día más contenta de mi eleccion

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Pineda

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Col·legi Pineda

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Col·legi Pineda L'Hospitalet de Llobregat Barcelona WORD Report Col·legi Pineda L'Hospitalet de Llobregat Barcelona PDF Report Col·legi Pineda L'Hospitalet de Llobregat Barcelona EXCEL