Escola Turó. Nou Barris. Barcelona

Logo Turó

Escola Turó

c. Aneto, 15 08031 Barcelona

Escola

Contact Data

 Name
Turó

 Code
8068185

 Status
Centro Público

 Type
Escola

 Owner
Generalitat de Catalunya

 Phone
934071950

 Fax

 Video

 Email
ebmturo@bcn.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Turó

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. Aneto, 15

Postal Code
08031

Teachings

 Education, courses, training Turó

Grade Family Teaching Modality
Educación Infantil (Primer Ciclo ) Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Turó

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable

L'horari d’atenció als infants és de 8:00 a 17:00 hores, de dilluns a divendres, a excepció dels mesos de setembre i juliol, que és de 8:00 a 15:00 hores.

Sens perjudici de l’horari establert d’entrada i sortida a l’escola bressol, les famílies poden establir el seu horari, d’acord amb la direcció, segons les seves necessitats i les dels infants.

Per als infants que no dinin a l’escola s’estableix un marge horari, no superior a tres hores, entre les sessions del matí i de la tarda. Aquesta franja horària s’estableix entre les 11:30 i les 12:00 hores per a la sortida, i les 14:30 i les 15:00 hores per a l’entrada.

Additional Info

Escola Bressol Municipal Turó

L'escola bressol Turó està situada al districte de Nou Barris, al Turó de la Peira. Va iniciar l'activitat el setembre del 2006.

A l'escola hi ha sis grups d'infants. Cada grup té un espai de referència propi adequat a les seves necessitats. A més, l'escola disposa d'altres espais i serveis comuns que permeten la relació amb infants i adults d'altres grups.

A l'escola s'ofereix un entorn educatiu ric i idoni, amb espais i materials adequats a les capacitats i necessitats dels infants. Aquest context genera iniciativa, curiositat, descoberta i afavoreix la relació amb altres infants i adults.

Les situacions quotidianes que es donen a l'escola, el joc i la utilització dels diferents llenguatges (gestual, verbal, plàstic, musical, corporal i matemàtic) són fonamentals per al seu desenvolupament.

Des de l'escola, es dóna a conèixer l'acció educativa a les famílies per compartir-hi la responsabilitat educativa; també es promou la comunicació i la participació. L'escola compta amb una associació de mares i pares (AMPA) que coordina i dinamitza les aportacions de les famílies i col·labora estretament amb el centre. L'AMPA organitza diverses activitats proposades per l'escola o per la mateixa associació. Periòdicament, es coordinen amb l'equip docent per definir i programar activitats diverses per a tota l'escola com ara la cantada de Nadales, la representació d'un conte i la festa-berenar de final de curs. A més de preparar materials i decoracions per a l'escola, convoquen diverses reunions, tertúlies i xerrades amb la resta de famílies. Així mateix, si és viable, organitzen els casals d'estiu i l'allargament de l'horari lectiu del mes de juliol. L'associació, a més, compta amb un representant al Consell Escolar de l'escola.

Aquesta és una escola oberta a l'exterior que treballa amb altres institucions, serveis i entitats de caràcter educatiu, cultural, social i sanitari.

Dins del projecte de dinamització i relació amb l'escola d'Infantil i Primària El Turó, assistim a concerts i representacions que ens fan els seus alumnes . Amb les mestres de P3 planifiquem diverses trobades de joc comú a les dues escoles. Aprofitem el seu gimnàs, ja que és un espai ampli i amb materials específics per a fer exercicis de psicomotricitat. Algunes d'aquestes sessions s'organitzen de forma conjunta i compartim l'activitat amb els nens i nenes de la classe de P3.

A l'escola hi ha diversos espais, tant a les classes com als espais comuns, que ofereixen les condicions adequades per mirar els llibres de forma autònoma o en petit grup. Els infants mostren curiositat i interès pels llibres i des de l'escola ho aprofitem per apropar la riquesa de les seves il·lustracions i dels contes que expliquen. Hem creat un personatge que visita periòdicament els diversos grups per explicar contes i presentar les novetats convidant-los a estar-se una estona mirant-los. A més, de forma rotativa, s'enduen a casa una petita maleta amb alguns contes seleccionats per mirar-los amb la seva família. La lectura fomenta l'atenció, la imaginació, el plaer, la relació, l'expressió i l'aprenentatge i per això triem llibres molt variats tant pel que fa a les seves il·lustracions com per la seva temàtica i el seu format.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Turó

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Turó

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Escola Turó

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escola Turó. Nou Barris. Barcelona WORD Report Escola Turó. Nou Barris. Barcelona PDF Report Escola Turó. Nou Barris. Barcelona EXCEL