EPA Canyelles. Nou Barris. Barcelona

Logo Canyelles

EPA Canyelles

Carrer Juan Ramón Jiménez, 14 08042 Barcelona

Centre de Formació d'Adults

Contact Data

 Name
Canyelles

 Code
8055063

 Status
Centro Público

 Type
Centre de Formació d'Adults

 Owner
Generalitat de Catalunya

 Phone
934285904

 Fax
934285904

 Video

 Email
a8055063@xtec.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Canyelles

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
Carrer Juan Ramón Jiménez, 14

Postal Code
08042

Teachings

 Education, courses, training Canyelles

Grade Family Teaching Modality
Educación Secundaria para Personas Adultas (LOE) Educación Secundaria para Personas Adultas Presencial
Enseñanzas Iniciales para Personas Adultas (LOE) Enseñanzas Iniciales Básicas para Personas Adultas Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Canyelles

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable
Horario

Additional Info

Projecte Educatiu

L’escola s’ha de posar al servei de les persones i hem de saber acollir-les, tenint en compte els seus projectes, procurant satisfer les seves expectatives. En una escola d’adults hem d’estar preparats per atendre la diversitat en les seves múltiples manifestacions.

La intergeneracionalitat. Atenem persones des del període de la joventut fins a després de la jubilació. Això significa que hem de conjugar interessos i necessitats molt diversos.

La interculturalitat. És un fet que la societat és diversa culturalment, i una escola d’adults no n’és una excepció, tot el contrari. Aquest fet, lluny de suposar un inconvenient, ha de servir per que la convivència sigui més rica.

Els col·lectius amb dificultats tant a nivell personal com social. És un fet constatat que la fractura social es va fent cada cop més gran i que augmenta el risc d’exclusió de determinats col·lectius. És per això que l’educació n’ha d’ajudar a compensar aquestes desigualtats. Així, per tal de facilitar la cohesió social hem de ser especialment sensibles a aquests col·lectius. És funció de l’escola, doncs, treballar en coordinació amb altres organismes i contribuir a la integració i a la cohesió social.

Però en tot cas, no hem de perdre de vista que l’educació de les persones adultes té per objecte fer efectiu el dret a l’educació en qualsevol moment de la vida, sent una de les finalitats bàsiques de l’oferta educativa el respondre a les necessitats i demandes formatives de l’entorn.

 Característiques de l’alumnat

L’alumnat que assisteix al centre, més de 200 alumnes, comprèn persones de diferents edats, diverses procedències i diferents situacions personals i socials.

Pel que respecta al tipus d’alumnat, s’ha anat modificant amb el pas del temps. Els canvis en l’oferta formativa del centre i la dolenta situació econòmica actual han produït un augment significatiu de joves i de persones de mitjana edat que volen obtenir una titulació per aconseguir una millora de les condicions de vida laborals i professionals i, junt amb l’alumnat de més edat, busquen ampliar la seva formació, adquirir eines i capacitats per a una millor autonomia personal, aprendre les noves tecnologies i les competències que demanda la societat actual, aprendre català i anglès, afrontar reptes personals, relacionar-se amb altres persones…

Una part important de l’alumnat es troba a l’atur, té contractes laborals temporals o bé treballa per torns. Les circumstàncies de moltes d’aquestes persones: inestabilitat i precarietat laboral, atenció a familiars malalts i altres aspectes, no permeten a la majoria disposar d’un horari estable o fan que es vegin obligades a abandonar la seva formació durant un temps per tornar més endavant. Això comporta que la seva assistència sigui bastant irregular i que la matriculació es produeixi al llarg de tot el curs. Cal dir també que l’alumnat jove té freqüentment baixa autoestima emocional.

Una característica del nostre centre que s’ha de destacar és que l’alumnat immigrant procedent del Magreb, Xina, Pakistan, Europa de l’Est i Llatinoamèrica no ha estat present al nostre centre, a diferència de la majoria  d’escoles d’adults.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Canyelles

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Canyelles

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics EPA Canyelles

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report EPA Canyelles. Nou Barris. Barcelona WORD Report EPA Canyelles. Nou Barris. Barcelona PDF Report EPA Canyelles. Nou Barris. Barcelona EXCEL