Escuela de Música y Danza Herminia Espejo. Sant Andreu. Barcelona

Logo Herminia Espejo

Escuela de Música y Danza Herminia Espejo

c. Ramon Batlle, 26 08030 Barcelona

Escuela Privada de Música y/o Danza

Contact Data

 Name
Herminia Espejo

 Code
8052578

 Status
Centro Privado

 Type
Escuela Privada de Música y/o Danza

 Owner
Espejo Antolin, Herminia

 Phone
932742245

 Fax

 Video

 Email
a8052578@xtec.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Herminia Espejo

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. Ramon Batlle, 26

Postal Code
08030

Teachings

 Education, courses, training Herminia Espejo

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Enseñanzas no regladas de Danza Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Herminia Espejo

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable
Horario

Additional Info

Activitats

DANSA CLÀSSICA

Per tenir una completa formació com a ballarí en qualsevol disciplina, es necessàri l’estudi del Ballet (Dansa Clàssica). Ens aporta tota la tècnica per poder desenvolupar amb elegància i domini corporal qualsevol altres tipus de dansa.

Pre-preliminar (a partir de 4 anys)

Per als més petits, dels 4 als 7 anys, classes on s’introdueixen conceptes de dansa, ritme, moviment i expressió corporal a partir del treball amb la dansa clàssica.

Preliminar

Iniciació al ballet clàssic per als més petits. Classes d’una hora on es treballa musicalitat, preparació física i sentit del moviment.

Elemental

En aquest nivell s’amplien els  coneixaments sobre la tècnica del ballet clàssic a la mateixa vegada que augmenta la dificultat dels pasos.

Mig

L’objectiu principal d’aquest nivell es donar a conéixer a l’alumne la importància de la tècnica clàssica per aconseguir ballar altres estils de dansa. La maduresa d’interpretació, la musicalitat i la capacitat d’aprendre combinacions de pasos.

Avançat

En aquest nivell no solsament s’exigeix a l’alumne una tècnica avançada sinó també una maduresa artística amb la que expressi i desenvolupi tot el seu potencial com a ballarí.
Amb  l’objectiu de millorar la preparació de l’alumne es realitzen espectacles de dansa i festivals que ajudin a aconseguir professionalitat a través de la pràctica escènica.

CLÀSSIC ESPANYOL

La dansa espanyola també anomenada estilitzada es la combinació de la dansa clàssica, flamenc, escola bolera i folclore espanyol. La seva recreació esta vinculada a la música dels compositors de l’època com Albéniz, Turina, Granados, Manuel de Falla etc… que van desenvolupar a partir de la música popular espanyola composicions cultes per les que es van crear danses que les acompanyessin.

FLAMENC

La paraula flamenc descriu tant el cant, el ball i la guitarra, tot ell com expressió del sentiment i l’art del poble gitano i andalús. Si hi ha quelcom que especialment defineix el flamenc es la seva “jondura”.

El flamenc és una necessitat comú d’expressió, que es va expandir pel país a través dels cafès cantants. És una de les manifestacions folclòriques més originals i profundes que s’hagin conegut mai. És l’expressió d’una profunda concepció del món i de la vida.

HIP - HOP

Aquesta disciplina fa referència a la dansa lligada a la cultura i música dins de la cultura Hip-Hop. Destaquem que el terme Hip-Hop es refereix al moviment cultural que neix als Estats Units sobre la dècada dels 60-70. Per fer referència a la dansa va aparèixer a França el terme New Style per destacar que tot i pertànyer a aquesta cultura no estem parlant dels estils "old school" (poppin' lockin' b-boying,..).

JAZZ

Lyrical Jazz és una fusió de la tècnica del ballet clàssic, contemporàni i jazz. Els moviments es caracteritzen per la seva fluïdesa i tolerància. La connexió amb la respiració és essencial. Els moviments sempre van conectats.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Herminia Espejo

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Herminia Espejo

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escuela de Música y Danza Herminia Espejo. Sant Andreu. Barcelona WORD Report Escuela de Música y Danza Herminia Espejo. Sant Andreu. Barcelona PDF Report Escuela de Música y Danza Herminia Espejo. Sant Andreu. Barcelona EXCEL