Escola El Cim Terrassa Barcelona

Logo El Cim

Escola El Cim

c. Frederic Soler, 22 08224 Terrassa

Escola

Contact Data

 Name
El Cim

 Code
8029660

 Status
Centro Privado - Concertado

 Type
Escola

 Phone
937330630

 Fax
937331092

 Video

 Email
a8029660@xtec.cat
secretaria@escolaelcim.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position El Cim

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Terrassa

Municipality
Terrassa

Address
c. Frederic Soler, 22

Postal Code
08224

Teachings

 Education, courses, training El Cim

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Educación Infantil (Primer Ciclo ) Presencial No
Educación Infantil (Segundo Ciclo ) Presencial
Educación Primaria Presencial
Educación Secundaria Obligatoria Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results El Cim

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable
Horario

Additional Info
Som una escola cooperativa, concertada, catalana i laica. Atenem infants a la llar (0-3 anys) i impartim educació infantil, primària i secundària obligatòria en dos grups d'alumnes per curs, que són atesos per una setantena de professionals docents, d'administració i de serveis.


Els nostres trets d'identitat es poden resumir en:

- Autonomia

Potenciem un règim participatiu en la gestió entre les famílies, el professorat, l'alumnat i el personal d'administració i serveis.

- Catalanitat

Impulsem el sentit d'arrelament a la comunitat humana de la qual formem part perquè això és fonamental en el desenvolupament de la personalitat, ens enriqueix i ens fa menys excloents i més universals.

- Cooperació

Els intercanvis amb altres escoles, catalanes i europees, i una metodologia participativa fan de la cooperació un actiu pedagògic.

- Europeïsme

El castellà, l'anglès i el francès són les llengües que completen la formació lingüística de l'alumnat i que ajuden a marcar el seu caràcter europeu.

- Laïcitat

Som respectuosos amb les diverses concepcions filosòfiques del món i de la vida, i estem oberts a tothom.

- Pluralisme

L'educació i la convivència es desenvolupen en un marc de tolerància i respecte a la llibertat de cadascú, a la seva personalitat i conviccions.

Per què El Cim?


Perquè som una escola amb una reconeguda personalitat pedagògica, en la qual tot l'equip docent i no docent, en formació constant, comparteix el mateix projecte educatiu.

Perquè som una escola que considera l'acció tutorial, que comprèn tant el diàleg amb l'alumnat com amb la família, com una de les eines més valuoses per a l'educació dels infants i dels joves.

Perquè som una escola en la qual l'autonomia, que el marc normatiu permet, és un motor permanent d'iniciatives i projectes.

Perquè som una escola que creu que l'exercici de l'educació és la millor inversió de futur, tant personal com col·lectiu.

Perquè som una escola en la qual la insuficiència econòmica del concert educatiu es resol amb les aportacions imprescindibles de les famílies, que permeten mantenir la qualitat dels recursos humans i materials.

Perquè som una escola en la qual els resultats finals se situen en l'espai òptim per a cada alumne, tenint en compte el seu punt de partida i la seva evolució, i en la franja més alta dels assolits pels alumnes de Catalunya.

Perquè som una escola que treballa amb l'objectiu de formar els ciutadans competents que hauran d'encarar els reptes de les properes dècades.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions El Cim

5 Opinions.
 Facilities
 Staff
 Student Body
  1. 1 Disconforme con Comentario
    2 Conforme con Comentario
    Anónimo
    Tue Jul 04 18:00:48 UTC 2023
    Estuve en el cim desde P2 hasta 2n de la ESO, la única cosa positiva que puedo decir es que infantil está bastante bien. Pero una vez llegas a primaria todo se complica, sobre todo la ESO es un infierno, si no eres un estudiante con buenas notas, a los profesores no les importas nada de nada, te ridiculizan delante de todo el mundo. Promueven la diversidad superorgullosos, pero totalmente lo contrario, por no hablar del profesor de educación física, dónde cada año todos los cursos se quejaban de él por tener actitudes con las chicas bastante inapropiadas, ¿y qué hacían los demás profesores? Meternos la bronca diciendo que exagerábamos y que nos callásemos. Si tienes algún problema con los compañeros, te dicen madura y se dan la vuelta. Es una escuela dónde el 90% de los profesores van por trabajar ya que es su obligación, pero se nota desde lejos que no tienen pasión, los exámenes son memorizar para vomitar, y podría poner 3000 ejemplos más. Y ya lo último que tengo que decir es que es una cooperativa, se nota que todos son una gran familia, y literalmente lo digo porque gran parte del profesorado son familia, pagan dinero por trabajar ahí, por eso se cubren las espaldas los unos a los otros, así que antes que educación, se nota que este colegio se rige por dinero.
  2. 1 Disconforme con Comentario
    2 Conforme con Comentario
    Anónimo
    Thu Jul 21 22:00:58 UTC 2022
    Un colegio que deja bastante que desear...desde la dirección hasta el profesorado...sólo se salva una profesora...humillan y ridículizan a los niños los hacen pequeños y luego los envían al psicólogo...en lugar de ir al psicólogo todos ellos...tienen una buena allí dentro ni la directora ni la cap de estudios se hablan así que creo q con eso lo digo todo.
  3. 0 Disconforme con Comentario
    0 Conforme con Comentario
    Anònim
    Thu Jul 29 22:48:20 UTC 2021
    Es tracta d'una escola laica, concertada petita, de dues línies que s'inicia a llar d'infants i finalitza a 4t d'ESO. Per experiència pròpia estic molt satisfeta de l'escola, tot i que pugui tenir algunes mancances, com totes les escoles tenen.

    Aquesta és la meva opinió:

    Contres:

    Instal.lacions adequades per a infantil i primària però a l'ESO es queden una mica curtes, especialment les.zones d'esbarjo, el gimnàs i la sala d'actes.

    Es dona molt de pes a les.matemàtiques i a la.llengua anglesa i es desatèn una mica l'àmbit artístic, especialment a primària.

    A primària alguns mestres vaig trobar que tenien mancances per atendre la diversitat a l'aula i que tendien a abusar de l'ús del càstic col.lectiu. Alguns mestres els manquen eines per identificar i gestionar situacions d'agressivitat entre alumnes. Però només algunes mestres que ja tenen certa edat i suposo que no en saben més. D'altres ho fan genial i hi tenen molta dedicació!

    Pros:

    Ambient molt familiar i proper ja que molts alumnes hi són durant molts anys.

    Professorat en la seva majoria, vocacional i amb ganes de donar el millor als alumnes.
    Bona comunicació amb les famílies.

    Treball excel.lent a infantil donant prioritat als hàbits, l'autonomia i la gestió emocional del nen.

    A primària s'hi fan moltes activitats diverses molt ben pensades per al desenvolupament dels alumnes.

    Molts projectes que treballen la.proximitat, la ciutat, les.ong, la.solidaritat...

    A l'ESO vaig notar que treballen per donar molt.bona base de coneixements a l'alumnat però també valors importantíssims com la tolerancia, la democràcia, el respecte... Es treballa força a tutoria i altres matèries aspectes que trobo importants com el feminisme, els drets humans, la lluita contra l'homofòbia i una educació en la sexualitat basada en el respecte i l'estima a un mateix i la importancia d'estar ben informats.

    A l"ESO es treballen eines TIC, l'escola té portàtils per a tots els alumnes.

    En les diferents assignatures es plantegen projectes com concerts, concurs de fotografia, debats, creació de pàgines web i edició de vídeos, ...

    En conclusió, crec que és un bon centre, una bona tria.
  4. 7 Disconforme con Comentario
    18 Conforme con Comentario
    Anònim
    Thu Mar 08 16:55:14 UTC 2018
    Veig que les coses allà no canvien, fa anys em va passar el mateix i va ser un infern. Ànims.
  5. 18 Disconforme con Comentario
    16 Conforme con Comentario
    Anònim
    Tue Mar 28 22:34:11 UTC 2017
    No porteu els vostres fills a l'Escola el Cim de Terrassa. Vaig inscriure'm a l'Escola el Cim a 3r de l'ESO. La causa del canvi de centre a meitat d'etapa és que per qüestions laborals la meva mare va haver de traslladar-se a Terrassa i juntes vam escollir aquest centre, ja que en teníem bones referències. Al principi tot bé, venia de 2n d'ESO amb una mitjana de més de 9 i professors i alumnes van acollir-me genial. El problema és que a mesura que passa el temps veus coses que no t'agraden, grups de gent molt tancats, maltractament per part d'alumnes i professors cap a alguns alumnes (entre els quals m'incloc)... Les acusacions que acabo de fer són molt greus, però després de llegir les meves vivències, penseu en si he exagerat. Jo venia d'un ambient força diferent al de l'Escola i es notava, quant a la manera de parlar, fer i vestir, això ja no els feia gaire gràcia. Vaig rebre comentaris reiterats per part d'una professora sobre la llargada dels meus pantalons, però no del tipus: "no trobes que són massa curts?" Que tampoc hi tenia res a fer ni a dir sobre com vestia, això li corresponia a la meva mare, però encara era respectuós. El que ella em repetia era: "que et mira tothom, fan comentaris, he sentit que diuen això..." Com pots dir a una noia de 15 anys això? No veus que la deixes marcada de per vida? Tinc ansietat social derivada de l'angoixa que els comentaris em generaven. Després la tasca dels tutors deixava moltíssim a desitjar. Vaig faltar moltíssim a classe en aquest període de dos anys, quan a mi sempre m'havia encantat (de fet, ara m'encanta), aprendre, en part perquè agafava angines cada mes, però és cert que hi havia dies que no em venia gens de gust enfrontar-me a aquell panorama. El que és curiós és que tot i que presentés certificats mèdics que, com diu el seu propi nom, certificaven les angines, la meva tutora m'acusava de mentidera i va "convidar" la meva mare a dur-me al psicòleg, ja que segons ella la meva situació a casa no era favorable. A casa? Jo a casa no tenia cap problema. Igual sí que necessitava ajuda d'un psicòleg, però la causa era l'ambient de l'Escola, no cap situació meva personal. Ja he comentat, que era bona estudiant, tot i que les meves notes van baixar bastant, com era d'esperar. Jo volia estudiar Medicina, cosa que ara no estic fent per decissió pròpia. El que ja va acabar d'enfonsar-me va ser el "consell" de la meva magnífica tutora de no fer el científic perquè, i atenció, no me'l treuria! Bé, tant debó llegeixis això, m'identifiquis i vegis que t'equivocaves (més d'un 8 de batxillerat i vora un 12 a les PAU). Les coses ara em van bé, encara que si em creuo a algun professor del centre m'angoixo i em genera malestar. Estudio Economia, carrera que no he escollit per eliminació. El meu tutor de batxillerat (altre centre) amb d'altres professors, van animar-me a triar allò que jo volgués, però no només a mi, a tothom que tingués ganes de pencar! I aquesta és la tasca d'un professor, clar que poden aconsellar-te (de fet, part del professorat m'animava a triar alguna carrera de la branca científica i els hi estic agraïda per haver-me fet contemplar altres opcions), però mai adoctrinar (la directora obligaba l'alumnat a parlar català i només català) ni impedir els joves convertir-se en allò que volen ser. No sé en què voleu convertir els vostres fills, però, sincerament, i com he començat dient en aquest escrit, jo us recomano no inscriure'ls aquí.

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar El Cim

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Escola El Cim

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escola El Cim Terrassa Barcelona WORD Report Escola El Cim Terrassa Barcelona PDF Report Escola El Cim Terrassa Barcelona EXCEL