Col·legi Nausica. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona

Logo Nausica

Col·legi Nausica

c. Muntaner, 309-313 08021 Barcelona

Col·legi

Contact Data

 Name
Nausica

 Code
8004471

 Status
Centro Privado - Concertado

 Type
Col·legi

 Phone
932004340

 Fax
932006305

 Video

 Email
escolanausica@escolanausica.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Nausica

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. Muntaner, 309-313

Postal Code
08021

Teachings

 Education, courses, training Nausica

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Educación Infantil (Segundo Ciclo ) Presencial
Educación Primaria Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Nausica

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable
Horario

Additional Info

Ideari: educació integral en un marc d'escola avançada

Desenvolupament integral
Educar és molt més que transmetre coneixements. A l'Escola Nausica, centrem els esforços a aconseguir una formació integral i completa dels alumnes, que satisfaci i estimuli totes les seves unitats vivencials. Per a això, combinem l'aposta per a una bona preparació acadèmica, per projectar tècnicament els infants de cara al futur, amb l'ímpetu per a una bona educació humana, que faciliti eines a l'alumne per afrontar totes les circumstàncies de la vida amb autonomia, responsabilitat i respecte.

Col·laboració amb les famílies
Tot i que l'educació dels infants sigui una tasca compartida entre els pares, els mestres i altres actius de l'entorn, a Nausica entenem que els tutors són els veritables responsables de la formació dels seus fills i que, per tant, a ells correspon el paper principal a l'hora d'orientar-los en el seu creixement. Així doncs, des de l'Escola Nausica treballem per establir un vincle de treball conjunt i suport mutu entre les famílies i els mestres per tal d'afavorir el procés evolutiu dels infants, amb la màxima coherència i compromís.

Comunicació personal
A l'Escola Nausica creiem en les relacions humanes basades en el respecte i la confiança. El fet de disposar d'una sola línia per curs afavoreix la creació d'un ambient afectuós i proper, en què els mestres basen la relació amb els alumnes en una autoritat guanyada sempre a partir del prestigi, l'experiència i l'acompanyament. La comunicació directa i amable és un element essencial per crear vincles de confiança en el grup que permetin solucionar conflictes i generar amistats.

Aprenentatge lliure
A l'Escola Nausica entenem la diversitat com un element enriquidor. El nostre objectiu és que cada alumne conegui i accepti positivament la seva singularitat i que es proposi exigentment el seu propi creixement. D'aquesta manera, Nausica treballa per generar un entorn educatiu que estimuli en l'alumne la formació d'un criteri propi, l'exercici de la llibertat responsable i l'esforç continuat per ser un mateix; amb el guiatge personalitzat i atent de l'equip educatiu del centre.

Compromís col·lectiu
Des del punt de vista intel·lectual, la relació entre iguals és la manera més apta d'afavorir l'intercanvi d'idees i la discussió, tasques que estimulen sensiblement la capacitat de proposar, escoltar i acordar. A l'Escola Nausica, fomentem el treball cooperatiu, en equip, com una via d'aprenentatge integral en què els infants persegueixen una fita comuna a partir de la col·laboració, el compromís i el diàleg. Amb tot, l'actuació col·laborativa crea sinergies positives d'amistat i desenvolupa una actitud empàtica i assertiva entre els infants.

Innovació crítica
En una societat globalitzada i del tot digitalitzada, els canvis que es produeixen la nostra vida laboral i experiencial són constants. A l'Escola Nausica creiem que l'educació no pot quedar al marge d'aquest procés renovador en què estem immersos i es proposa com un actiu en la innovació, sempre amb un sentit crític i sensible.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Nausica

1 Opinion.
 Facilities
 Staff
 Student Body
  1. 1 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Pepe
    Thu Jul 11 22:06:23 UTC 2019
    El peor colegio que he visto en mi vida. La directora no me dejó saludar a mis propios hijos cuando los fui a ver al colegio.

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Nausica

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Col·legi Nausica

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Col·legi Nausica. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona WORD Report Col·legi Nausica. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona PDF Report Col·legi Nausica. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona EXCEL